De Ziua Internațională a Studenților – mesajul de felicitare al Administrației UPSC

Dragi STUDENȚI,


Cu ocazia Zilei Internaționale a Studentului, vă adresăm sincer, cu mare drag și multă prețuire felicitări şi urări de bine!

Azi accentuăm încă o dată în plus importanța comunității studențești în societate. În toate timpurile, studențimea a fost și este o forță motrică și viabilă, progresivă și capabilă să apere idealurile și valorile general umane fără de care nici o societate nu ar putea exista.

În toți cei peste 80 de ani de activitate, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău a valorificat continuu potențialul studenților, deschizându-le noi orizonturi și noi oportunități de studii și mobilitate academică.

În toate cele 8 decenii de când se comemorează la nivel mondial Ziua Internațională a Studenților, stundeții au demonstrat prin activism și implicare că vocea studențească trebuie și merită să fie auzită și respectată pentru că studenții sunt principalul motor în dezvoltarea societății.

Anii de studenție reprezintă una dintre cele mai frumoase etape ale vieții care, fiind marcată de emoții intense, prietenii noi, idealuri consacrate, descoperiri incredibile, multă muncă și responsabilitate, rămâne în amintire pentru toată viața.

Vă dorim, dragi studenți, s-aveți mereu parte de succese multe, realizări frumoase, inspirație continuă și energie inepuizabilă, mult curaj, încredere și perseverență!

Cu drag și prețuire,

Administrația UPSC

_______________________________

La nivel international, 17 noiembrie a fost declarată official ZIua Internațională a Studenților în 1941. Republica Moldova comemorează oficial această zi din 1990.

 236 – vizualizări în total,  3 – astăzi