Săptămâna de luptă împotriva traficului de ființe umane la UPSC

Astăzi, 21 octombrie 2021, Facultatea de Științe ale Educației și Informatică din cadrul UPS „Ion Creangă” din Chișinău a desfășurat Seminarul de informare cu genericul „Prevenirea traficului de ființe umane prin identificarea și contracararea cazurilor de violență în bază de gen” organizat în parteneriat cu Centrul Internațional „La Strada Moldova”.

Această activitate se înscrie în contextul activităților realizate la nivel national în cadrul „Săptămânii de luptă împotriva traficului de ființe umane”.

Seminarul a fost desfășurat online și a întrunit peste 200 de participanți – cadre didactice, studenți din cadrul Universității, precum și alte persoane interesate de tematica propusă.

Participanții au apreciat actualitatea, necesitatea și importanța problematicii abordate, implicându-se în discuție și prezentând reflecții proprii.

Mulțumim din inimă pentru deschidere, sensibilizare și informare detaliată dnei Angela Cecan, psiholog în cadrul Centrului Internațional „La Strada Moldova”.

Mulțumim Direcției Tehnologii Informaționale din cadrul UPSC și în special dlor Cecan Roman, Benzari Mihai care au asigurat partea tehnică a evenimentului și au făcut posibilă accederea unui număr mai mare de participanți la seminar.

Mulțumim frumos comunității academice crengiene pentru participare și interesul manifestat față de tematica seminarului.

Mulțumim mult studenților facultății ȘEI pentru participare activă și implicare în realizarea și prezentarea posterelor digitale pe tema „Spune Nu traficului de ființe umane!”.

Loading