Administrația Centrului Relații Internaționale de la Universitatea Afyon Kocatepe (AKU), Turcia, în vizită de lucru la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău

În perioada 12.02.2024 -16.02.2024, șeful Centrului Relații Internaționale a Universității Afyon Kocatepe, Volkan Yüncü, și directorul adjunct al Biroului Relații Internaționale, Fatih Güngör, au efectuat o vizită de lucru la Universitatea Pedagogică de Stat ”Ion Creangă” din Chișinău. 

În cadrul vizitei, reprezentanții AKU au avut întrevederi cu prorectorul pentru Relații Internaționale și Cooperare a UPSC, conf. univ. dr., Lumila Armașu-Canțîr și decanii facultăților  Fizică, Matematică și Tehnologii Informaționale, Arte plastice și Design și cu membrii echipei de proiect Global Issue-Focused Steam Teaching for a More Sustainable Future, finanțat de Guvernul Turciei.

Vizita a urmărit consolidarea parteneriatului dintre cele două instituții și identificarea obiectivelor comune în vederea inițierii și implemetării de noi proiecte și precum și a desfășurării mobilităților academice.

Loading