Campania de promovare „Fii educator”

În data de 20 aprilie 2022, catedra Pedagogie Preșcolară, Educație Fizică și Dans din cadrul Facultății Științe ale Educației și Informatică, a lansat Campania „FII EDUCATOR!”

Scopul campaniei constă în promovarea profesiei de educator și motivarea tinerilor de a îmbrățișa această nobilă profesie.

În debutul evenimentului, Șefa catedrei Pedagogie Preșcolară, Educație Fizică și Dans, Stela GÎNJU, dr., conf. univ., a familiarizat participanții despre ofertele educaționale ale catedrei și posibilitatea de a se forma în calitate de educator în incinta Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău.

Dreptul și onoarea de a lansa această campanie a fost oferită licențiatei în Științe ale Educației, absolventei programului de studii Pedagogie Preșcolară, masteranda anului I a programului de studii Management și consiliere în educație preșcolară, șefei de grupă Alexandra GAVRILAN, care a relatat despre pașii săi de succes în cariera  pedagogică.

Campania se va desfășura în perioada 20.04.2022 – 20.05.2022, timp în care pe pagina de facebook a catedrei vor fi postate filme video realizate de studenții, masteranzii, absolvenții programelor de studii Pedagogie preșcolară, Management și consiliere în educație preșcolară, Metodologia educației preșcolare, precum și de educatorii din instituțiile de educație timpurie.

Dragi studenți, masteranzi, absolvenți, educatori, Vă invităm să participați activ în cadrul Campaniei „FII EDUCATOR!” pentru a relata despre profesia de educator, a împărtăși din experiența și activitatea proprie, a motiva absolvenții liceelor pentru a accede la studii și a deveni un educator de succes!

Loading