Ziua Ușilor Deschise în CNIDE „Clasa Viitorului” la 3 ani de activitate

Astăzi, 19 aprilie 2022, CNIDE „Clasa Viitorului” din cadrul UPSC a sărbătorit frumoasa aniversare de 3 ani de activitate. O echipă care dă mereu dovadă de entuziasm și pasiune, de elan și persuasiune, dovedește în continuare că transformarea educației prin tehnologie e un imperativ al mileniului 3. Cu sloganul „Învățăm altfel”, Clasa Viitorului are drept scop transformarea digitală a educației, oferind un spațiu de învățare prietenos și inspirațional, cu abordări pedagogice interdisciplinare și inovative, prin utilizarea tehnologiilor și echipamentelor digitale, ce favorizează procesul de învățare centrat pe elev.

Astăzi, Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului” aniversează 3 ani de la deschidere și aduce mulțumiri tuturor pentru gândurile bune transmise, pentru relațiile de colaborare durabile, pentru încredere din partea finanțatorilor și a partenerilor. În această perioadă, CNIDE „Clasa Viitorului” a reușit să implementeze două etape ale Programului Național de Alfabetizare Digitală, prin care a instruit 20.045 cadre didactice din învățământul general și 10.285 de educatori din instituțiile de învățământ din Republica Moldova. A dezvoltat 11 programe de formare continuă de care au beneficiat peste 300 de profesori.

În octombrie 2021, a fost inaugurat noul hub tehnologic de instruire a profesorilor, un mediu de inspirație pentru învățare și predare, bazat pe tehnologii moderne, dotat cu echipamente digitale și mobilier flexibil, gândit să accelereze transformarea digitală a educației.

La 3 ani de activitate, având succese remarcabile în palmares, vă dorim, dragă echipă a CNIDE „Clasa Viitorului” a UPSC să dați dovadă și de-acum în colo de multă inspirație, perspicacitate, putere de convingere și să atingeți noi ascensiuni! La mai mult și la mai mare!

Loading