Seminar interdisciplinar de cercetare „Moldova ca regiune și republică: Istorie, prezent și viitor”, în cadrul Forumului Internațional Moldova (IFM)

În data de 16 octombrie 2024, în cadrul Forumului Internațional Moldova (IFM), la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău se va desfășura seminarul interdisciplinar de cercetare „Moldova ca regiune și republică: Istorie, prezent și viitor”.

Evenimentul se va desfășura în intervalul orelor 08:30 – 12:30, la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, Google Room, et. 3, str. Ion Creangă, 1, bl. Limbile de lucru sunt germană, română și engleză.

Seminarul de cercetare se adresează cercetătorilor în devenire (doctoranzi și postdoctoranzi) din domeniul științelor umaniste și culturale, care investighează regiunea istorică Moldova și Republica Moldova. Scopul seminarului este de a facilita o discuție tematică și metodologică interdisciplinară între participanți și experții invitați la forum, pe de o parte, și de a iniția colaborări de durată dintre tinerii cercetători din Republica Moldova, Germania și alte țări, pe de alta. Proiectele de cercetare vor fi prezentate și discutate în cadrul seminarului. De asemenea, acestea vor fi prezentate pe site-ul Forumului Internațional Moldova. Proiectele selectate vor fi recomandate pentru publicare în reviste științifice de specialitate recunoscute internațional. 

  • Detalii, inclusiv, Programul evenimentului, aici.

Loading