Vizibilitate Generale / Internațional/Bilanțuri Colaborări Interuniversitare: UPSC și Universitatea „Valahia” din Târgoviște Generale / Internațional/Bilanțuri Studente UPSC, selecționate de AUF pentru Școala de Vară în Antreprenoriat cultural, la București Generale / Internațional/Bilanțuri Mobilitate de formare de la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, România, la UPSC Generale / Internațional/Bilanțuri Experiență Internațională ERASMUS+ KA171: Realizări și succese între UPSC și CZU Generale / Internațional/Bilanțuri UPSC, într-o nouă mobilitate academică Erasmus + Generale / Internațional/Bilanțuri Prorectorul pentru relații internaționale și cooperare UPSC, la Universitatea de Știinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi Generale / Internațional/Bilanțuri UPSC, la Conferința Regională a Rectorilor instituțiilor membre AUF – Europa Centrală și de Est (C2R-ECO) Generale / Internațional/Bilanțuri Vizita de lucru a echipei UPSC la Viena, Austria, în cadrul proiectului Culinary Trail Generale / Internațional/Bilanțuri UPSC, în colaborări transfrontaliere Posts navigation Newer Newer 1…567…27 Older Older LinkedIn Facebook Messenger Viber WhatsApp Pinterest Email Print
Generale / Internațional/Bilanțuri Colaborări Interuniversitare: UPSC și Universitatea „Valahia” din Târgoviște
Generale / Internațional/Bilanțuri Studente UPSC, selecționate de AUF pentru Școala de Vară în Antreprenoriat cultural, la București
Generale / Internațional/Bilanțuri Mobilitate de formare de la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, România, la UPSC
Generale / Internațional/Bilanțuri Experiență Internațională ERASMUS+ KA171: Realizări și succese între UPSC și CZU
Generale / Internațional/Bilanțuri Prorectorul pentru relații internaționale și cooperare UPSC, la Universitatea de Știinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi
Generale / Internațional/Bilanțuri UPSC, la Conferința Regională a Rectorilor instituțiilor membre AUF – Europa Centrală și de Est (C2R-ECO)
Generale / Internațional/Bilanțuri Vizita de lucru a echipei UPSC la Viena, Austria, în cadrul proiectului Culinary Trail