Masa rotundă „Batrachologia în Republica Moldova: realizări și perspective”

Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, Facultatea de Biologie și Chimie, Catedra de Biologie Animală organizează masa rotundă cu genericul „Batrachologia în Republica Moldova: realizări și perspective”.

Evenimentul se va desfășura în data de 26 aprilie 2024, ora 10:00, la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, strada Gh. Iablocikin, 5.

Masa rotunda va fi consacrată problemelor actuale, realizărilor și perspectivelor de dezvoltare a Batrachologiei în Republica Moldova, eveniment dedicat aniversării de 70 de ani de la naștere și 50 de ani de activitate didactico – științifică a profesorului universitar, doctorului habilitat, membru corespondent al AȘM Tudor COZARI.

La evenimentul științific, sunt invitate cadre didactice, științifico-didactice și de cercetare din Republica Moldova.

Experți invitați:

  • Boris Găinăacademician, doctor habilitat, profesor universitar, Vicepreședinte al Academiei de Științe a Moldovei.
  • Gheorghe Prinidoctor-inginer, Director la Editura ”Știinta”, Președinte la Uniunea Editorilor din Republica Moldova.
  • Laurenția Ungureanudoctor habilitat, profesor cercetător, membru corespondent al AȘM, directorul Institutului de Zoologie, USM.
  • Anatol Tărîță – doctor, conferenţiar cercetător, Șef laborator Ecosisteme Naturale şi Antropizate,Institutul de Ecologie și Geografie, USM.
  • Dumitru Erhandoctor habilitat, profesor cercetător, Institutul de Zoologie, USM.
  • Eduard Coropceanudoctor, profesor universitar, director al Institutului de cercetare, inovare și transfer tehnologic, UPSC.
  • Nicolai Aluchidoctor, conferențiar universitar, decan Facultatea Biologie și Chimie, UPSC.

Programul evenimentului, aici.

Loading