Concursuri regionale de creație grafică și media lansate de AUF pentru studenții francofoni

Secția Relații Internaționale și Managementul Proiectelor anunță:

Cu ocazia celebrării a 30 de ani, Agenția Universitară a Francofoniei din Europa Centrală și de Est (AUF-ECO) invită tinerii francofoni din regiune să participe la câteva concursuri regionale de excepție.

1. Competiție de scurtmetraje „Bun venit în francofonia mea”: se invită cineaști în devenire să realizeze scurtmetraje originale în limba franceză pentru a promova diversitatea culturală și francofonă a țărilor noastre.

2. Concurs de fotografie „Ambasadorii planetei”: destinat pasionaților de fotografie care doresc să surprindă și să împărtășească momente semnificative legate de conservarea mediului și promovarea conștientizării ecologice.

3. Concurs de design grafic „Zece motive pentru a învăța limba franceză”: oportunitate pentru artiștii grafici în devenire de a-și etala talentul în design, ilustrație și alte forme de expresie vizuală, pentru a-și împărtăși motivele de a învăța limba franceză.

Aceste competiții urmăresc să evidențieze talentul, creativitatea și inovația tinerilor francofoni.

Așteptăm cu nerăbdare să descoperim tinerele talente crengiene!

  • Se oferă premii atractive!
  • Cele mai bune creații vor fi difuzate publicului larg!
  • Toate creațiile trebuie să fie oferite în limba franceză.

Perioada de desfășurare: 11 martie 2024 – 30 aprilie 2024.

Candidați eligibili: studenți (ciclul I Licență și ciclul II Master, 2023-2024) din universitățile membre ale AUF din Europa Centrală și de Est. Ei vor anexa carnetul de student/certificatul de înscriere la universitate pentru anul universitar 2023-2024 (și traducerea acestuia în limba franceză).

Participanții trebuie să se înscrie la concurs prin intermediul formularului online prezentat pe site-ul AUF https://l.auf.org/concours-regionaux-30ans

Loading