Târgul de cariere UPSC, 2024

În vederea creșterii ratei de angajabilitate în rândul absolvenților instituției, domeniul Științe ale educației și alte domenii, precum și o mai bună inserție a acestora pe piața muncii, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău (UPSC) vă invită să participați la Târgul de cariere UPSC, 2024.

Târgul va avea loc la 𝟐𝟐 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, între orele 10:00-14:00, mun. Chișinău, str. Ion Creangă, nr.1, bl.1, CNIDE „Clasa Viitorului”, parter.

𝑺𝒄𝒐𝒑𝒖𝒍 𝒆𝒗𝒆𝒏𝒊𝒎𝒆𝒏𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊 este asigurarea instituțiilor de învățământ general cu personal didactic calificat pentru anul de studii 2024-2025.

Târgul urmărește atingerea unrmătoarelor 𝐨𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯𝐞: inserția absolvenților în câmpul muncii domeniul Științe ale Educației și alte domenii, în notă cu solicitările angajatorilor și atragerea elevilor din clasele terminale cu vocație în cariera didactică la UPSC.

𝐁𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐮𝐥𝐮𝐢:

  • Specialiști OLSDÎ, DGETS mun. Chișinău; cadre manageriale din instituțiile publice de învățământul general;
  • Absolvenții universității, programele de studii în domeniul Științe ale educației (treptele educație timpurie, învățământ primar, gimnazial și liceal);
  • Echipa managerială a UPSC;
  • Președinții comisiilor de ghidare și consiliere în carieră din instituție;
  • Secția resurse umane UPSC;

Organizator: 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐆𝐡𝐢𝐝𝐚𝐫𝐞 𝐬̗𝐢 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐂𝐚𝐫𝐢𝐞𝐫𝐚̆ al UPSC.

Invitat special: Eudochia Ceban, consultant, Direcția Învățământ Profesional Tehnic, Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova.

Loading