Conferință științifică internațională „Identitățile Chișinăului: comunități istorice”, ediția a VIII-a

Asociaţia Naţională a Tinerilor Istorici din Moldova și Grupul Civic pentru Patrimoniu Cultural Vă invită să participaţi la ediția a VIII-a a Conferinţei științifice internaționale „Identitățile Chișinăului: comunități istorice”, organizată în parteneriat cu Direcția Cultură a Primăriei municipiului Chişinău și Muzeul Național de Artă al Moldovei, care va avea loc la Chişinău în perioada 17-18 octombrie 2023.

La conferinţă sunt invitaţi oameni de cultură, istorici, sociologi, etnologi, antropologi,  scriitori, arhitecţi, urbanişti, specialişti în domeniul patrimoniului cultural pentru a discuta diverse aspecte specifice constituirii și dezvoltării comunităților istorice ale Chișinăului (etnice, naționale și religioase).

Pentru a mări impactul discuţiilor, lucrările prezentate la conferinţă vor fi publicate în culegerea de studii – Identitățile Chișinăului, vol. 9 (anexăm condițiile de redactare).

Vă rugăm să ne confirmaţi participarea dvs. la conferință şi să ne trimiteţi formularul de participare completat până la data de 10 octombrie 2023.

Invitația și Formularul de participare, aici.

Loading