Cenaclul Literar „Eugen Cioclea” la o nouă ediție

Studenții Facultății de Filologie și Istorie, UPSC, activi, insipirați, tineri și neliniștiți, invită toate persoanele pasionate de Ars Poetica la o nouă întrunire în cadrul Cenaclului Literar „Eugen Cioclea”.

Așadar, miercuri, pe 5 Octombrie 2022, ora 15:00, în blocul 1 al Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, et. 2, toți cei pasionați de literatură, indiferent dacă sunt sau nu studenți UPSC, se vor destinde cu lecturi și discuții literare.

Invitat special, autorul „Casei mai multor primăveri”, Alexandru Bordian, scriitor și jurnalist, premiat la mai multe concursuri internaționale, va crea o atmosferă tocmai potrivită Poeziei, de care nu veți regreta.

Poezia unește oamenii și aduce pace. Fiți cu noi! Vă așteptăm cu mare drag!

____________________

Cenaclul Literar „Eugen Cioclea” a fost lansat în toamna lui 2019 cu scopul de a motiva studenții UPSC să descopere literatura, să încerce arta condeiului și să-și manifeste talentul scrisului. Astfel, activitatea Cenaclul Literar unește tinere talente și, actualmente, pregătește o Antologie de poezie a celor 12 tineri poeți, studenți ai UPSC.

 122 – vizualizări în total,  1 – astăzi