Idei de proiecte interculturale pentru profesorii de limba Engleza

Catedra Filologie Engleză și Centrul Lingvistic American din cadrul Facultății Limbi și Literaturi Străine, UPSC,  va desfășura atelierul de formare profesională continuă pentru profesorii de limbă engleză, cu genericul „Idei de proiecte interculturale pentru profesorii de limba Engleza”.

Având limba de comunicare – limba engleză, evenimentul va începe la ora 10:00, în data de 21 mai 2022 și se adresează profesorilor de limbă engleză din instituțiile de învățământ din țară.

Scopul instruirii: Îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților profesorilor de limba engleză în vederea dezvoltării competențelor interculturale la copii și tineri, prin intermediul metodei proiectului.

Obiective: Formarea are ca scop ghidarea profesorilor de limba engleză în procesul de integrare a elementelor de învățare interculturală în instruirea bazată pe proiecte. Participanții vor fi echipați cu instrumente practice care vor fi utilizate pe termen lung pentru a îmbunătăți în mod eficient atitudinile, cunoștințele și abilitățile de care elevii au nevoie pentru a interacționa cu succes într-un mediu intercultural.

  • Formular de participare: https://forms.gle/Q67JZY4sDMhEhpEW6
  • Locația: prezență fizica în CNIDE „Clasa Viitorului” – sala Google, bl. 1 etajul 3. – locuri limitate până la 45 participanți.
  • Online, platforma Zoom, linkul de acces va fi expediat doar persoanelor care s-au înregistrat.
  • Date de contact: Golubvschi Oxana, golubovschi.oxana@upsc.md și Herța Lilia, herta.lilia@upsc.md

 655 – vizualizări în total,  4 – astăzi