„Copiii cu sindromul Down: copiii-soare!” – expoziție de lucrări ale copiilor cu Sindromul Down

De Ziua Mondială a Sindromului Down – 21 martie, în vederea sensibilizării opniei publice privind acceptarea și incluziunea socială a persoanelor cu sindromul Down, Catedra Psihopedagogie Specială a Facultății de Psihologie și Psihopedagogie Specială, UPSC în parteneriat cu Asociația „Sunshine” pentru persoane cu Sindromul Down vor organiza expoziția de lucrări artistice cu genericul „Copiii cu sindromul Down: copiii-soare!”.

Evenimentul se va desfășura luni, în data de 21 martie 2022, în incinta Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, blocul 2 de studii, începând cu ora 10:00.

Organizatorii urmăresc drept scop: sensibilizarea societății în semn de solidaritate și sprijin pentru persoanele cu Sindromul Down în vederea eliminării stereotipurilor negative și a prejudecăților în raport cu persoanele cu Sindromul Down.

Vernisajul va prezenta lucrări ale copiilor beneficiari ai Asociației Obștești „Sunshine” și se adresează studenților, masteranzilor, doctoranzilor, speciliștilor în domeniu și tuturor celor interesați.

Planul evenimentului:

  • ora 10:00 – Deschiderea expoziției – Adriana CIOBANU, dr. conf. univ., șefa catedrei Psihopedagogie Specială
  • ora 10:10 – Prezentarea lucrărilor expoziției – Ala BURLACA, președinta Asociația „Sunshine” pentru persoane cu Sindromul Down.

Loading