Medalia „Meritul civic” pentru dna conf. univ., dr. Elena Sochircă! Felicitări!

UPSC are un nou prilej de bucurie și mândrie! Cu certitudine, eforturile depuse cu abnegație, perseverență și persusiune sunt vizibile, apreciate și demne de admirat!

Medalia „Meritul civic” a fost acordată merituos pentru dna conf. univ., dr. Elena SOCHIRCĂ, șefa Catedrei de Geografie și Turism, Facultatea de Geografie.

Evenimentul s-a desfășurat în data de 27 decembrie 2023, înalta disticție fiind acordată de către președinta R. Moldova, dna Maia SANDU, în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite față de statul Republica Moldova și a înaltei măiestriei profesionale, pentru activitate prodigioasă în domeniul învățământului, corectitudine și profesionalism, pentru implementarea politicilor educaționale și merite deosebite în educarea tinerei generații.

Felicitări! Cu deosebit respect și înalte aprecieri, comunitatea academică a UPSC își exprimă gratitudinea pentru eforturile depuse în domeniu. Vă dorim, stimată doamnă SOCHIRCĂ, multă inspirație în continuare, devotament și perspicacitate, succese mari, realizări frumoase și noi ascensiuni!

Președinta le-a mulțumit celor prezenți că, prin activitatea lor și prin rezultatele obținute, aduc un aport considerabil pentru dezvoltarea țării: „Mă bucur că, în toate regiunile, există oameni care contribuie la binele comun ca să construim o țară în care se trăiește mai bine, o țară în care există siguranță pentru cetățeni”. 

Șefa statului a mai adăugat că toți cei prezenți la ceremonia de înmânare a distincțiilor demonstrează cât de mult talent avem, dedicație, cât de multă omenie avem în societatea noastră, or este important să recunoaștem și să apreciem această dedicație, această contribuție la binele comun. 

Loading