UPSC a mai adăugat o Diplomă în palmares

Academia de Științe a Moldovei a acordat Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău Diplomă de excelență!

Documentul de înalte aprecieri i-a fost acordat UPSC pentru contribuții semnificative la dezvoltarea și promovarea științei și culturii pe plan național și internațional, pregătirea cadrelor profesionale, participare în procesul de promovare a valorilor și principiilor deontologice ale cercetării și inovării, implicare activă în cercetare și educație.

Diploma a fost conferită comunității academice a UPSC de către dna Svetlana Cojocaru, președintele interimar al AȘM, în cadrul ședinței solemne din data de 9 noiembrie 2023, desfășurată în contextul Zilei Internaționale a Științei pentru Pace și Dezvoltare, care, în alocuțiunea sa, a menționat importanța conectării Republicii Moldova cu țările UE prin intermediul cercetării și a folosirii științei în scopuri pașnice, în serviciul societății.

Noua Diplomă din palmaresul bogat al UPSC scoate în evidență efortul, dedicația și persuasiunea cadrelor științifico-didactice ale Universității și motivează spre noi ascensiuni.

Felicitări comunității academice a UPSC!

Loading