Studenți și profesori ai Colegiului de Industrie Ușoară din Bălți, în vizită de studiu la Facultatea de Arte Plastice și Design

În spații renovate, cu echipamente moderne, utilaje de ultima generație, Facultatea de Arte Plastice și Desig, UPSC, s-a bucurat să primească în vizită, în data 25 octombrie 2023, un grup de studenți și profesori de la Colegiul de Industrie Ușoară din Bălți.

În cadrul acestei experiențe captivante, tinerii studenți au avut oportunitatea de a explora domeniile artei, în special, atelierele și sălile de curs destinate orelor de DESIGN INTERIOR și DESIGN VESTIMENTAR. Profesorii de la Facultatea de Arte Plastice și Design au prezentat actualitatea domeniilor designului, au vorbit despre cele mai importante aspecte ale activităților practice în Facultate.

Studenții bălțeni au asistat la ore, au analizat procesul de studii în ateliere și colecțiile muzeului din cadrul Facultății, au interacționat cu profesorii la diverse obiecte de studiu și au descoperit bogăția diversității artistice în domeniului designului. Profesorii au făcut o prezentare a programelor de studii la care pot opta viitorii studenți – licență. Vizita le-a deschis orizonturi noi și i-a inspirat să-și urmeze visurile artistice.

Loading