Felicitări! Studenți ai Facultății de Arte Plastice și Design, din nou, premiați internațional

Concursul international de design vestimentar la UAV „Aurel Vlaicu”, Arad, România: „Weben Internațional Fashion Show”, ediția a 2-a, încă o experiență fashion specială pentru studenții din lumea modei a adus, din nou, elogii și lauri studenților de la Facultatea de Arte Plastice și Design, UPSC.

În această competiție a artei vestimentare, din R. Moldova, au participat studenții de la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, Facultatea de Arte Plastice și Design, reprezentată de Raisa Bălan, care s-a clasat pe locul I și Antonia Muschei – locul II.

Evenimentul, desfășurat în data de 20 martie 2023, online, a adus în lumina reflectoarelor prezentările tinerilor creatori cu amalgamul de siluete, culori, texturi și chipuri artistice, care, cu certitudine, ar face concurență marilor case de modă. Urmărind tendințele internaționale, se confirmă repretat faptul că, prin căutările artistice în domeniul creării vestimentare, atât studenții, cât și cadrele didactice de la Facultatea de Arte Palstice și Design, UPSC, dau, continuu, dovadă de originalitate și profesionalism.

Felicitări! La mai mult și la mai mare!

Loading