Patru Medalii „Ion Creangă” acordate cadrelor didactice ale UPSC

În cadrul ședinței Senatului UPSC din data de 26 ianuarie 2022, pentru merite deosebite, patru cadre didactice ale Universității au primit Medalia „Ion Creangă”.

Astfel, în semn de de recunoştinţă şi apreciere a meritelor deosebite în domeniul educațional, științific, artistic și de promovare a imaginii Universităţii, dnei Nadejda OVCERENCO, dr., conf. univ. și dlui Iurie CIBRIC, asist. univ., dnei Ecaterina ZUBENSCHI, dr., conf. univ. la catedra de asistență socială, Facultatea Psihologie și Psihopedagogie Specială și dnei  Victoria PLĂMĂDEALĂ, dr., lector univ.  la catedra asistență socială, Facultatea de Psihologie și Psihopedagogie Specială, le-au fost înmânat brevetul Medaliei „Ion Creangă”.

Rectorul UPSC, conf. univ. dr., dna Alexandra BARBĂNEAGRĂ, în numele membrilor Senatului, a adresat cuvinte de felicitare și le-a urat cadrelor didactice menționate să-și manifeste în continuare interesul pentru activitatea științifico-didactică, contribuind la sporirea imaginii și vizibilității facultății, universității în mediul academic la nivel național și internațional.

Loading