UPSC, la Forumul Organizațiilor Sindicale Studențești din Moldova (FOSSM), ediția 2023

În perioada 22 – 24 septembrie 2023, la Vadul lui Vodă, tabăra Perlele Nistrului, a fost organizat Forumul Organizațiilor Sindicale Studențești din Moldova (FOSSM). Un eveniment, care își are originile în 2002 și întrunește toate Universitățile din mun. Chișinău: Universitatea Tehnică din Moldova (UTM), Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău (UPSC), Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” (USMF), Universitatea de Stat din Moldova (USM), Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM).

Forumul Organizațiilor Sindicale Studențești din Moldova (FOSSM), prin tradiție, este finanțat de Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova (CNSM) și Federația Sindicatelor Educației și Științei (FSEȘ) și organizat de Asociația Sindicală a Organizațiilor Studențești (ASOS) și Consiliul Național al Organizațiilor Studențești din Moldova (CNOSM), președinte Anatol Alexei (UTM).

La eveniment, au participat peste 150 de studenți, care au avut parte de noi cunoștințe, schimb de experiență, bune practici, distracții și formări pe diferite subiecte:
– Structura Organizațiilor Sindicale Studențești, atribuțiile Consiliilor Sindicale al studenților, birourilor sindicale studențești și a liderului sindical de grupă, formator Uliana Culea, președinte CSS.
– Team Management, formator Olesea Frunze, psiholog.
– Promovarea online a organizațiilor Sindicale Studențești, formator Dumitru Talmazan.

Aducem mulțumiri tuturor participanților, organizatorilor și finanțatorilor, pentru acest eveniment important din viața studențească!

Loading