« Goûter de Noël » organizat la UPSC de BN AUF-Moldova și Lectoratul Francez

Biroul Național AUF-Moldova, în parteneriat cu Lectoratul Francez din Republica Moldova, a organizat o Sărbătoare de Crăciun pentru studenții universităților membre ale Agenției Universitare a Francofoniei la Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din Chișinău, în incinta CNIDE Clasa Viitorului.

Printre participanți au fost și studenți francofoni de la UPSC împreună cu profesorii lor, care au avut parte de concursuri, teste interactive, multe cadouri și voie bună. Stagiarii FLS: Florent Fenech (UPSC), Julie Dubreuil (USM), Océane Berthelin (UTM), Safae Omrani (ASEM) au animat frumos evenimentul.

Responsabila Biroului Național AUF-Moldova, Doamna Claudia VIȘAN, a felicitat studenții și profesorii, a menționat că tineretul francofon din Republica Moldova este foarte activ, contribuie enorm la dezvoltarea Francofoniei științifice promovată de AUF și merită o sărbătoare frumoasă la sfârșit de an.

Responsabila Centrului de Angajabilitate Francofon, doamna Natalia Celpan-Patic, a întâmpinat oaspeții cu multă căldură, felicitări și mulțumiri pentru implicarea tinerilor în promovarea francofoniei și a evidențiat parteneriatul durabil între UPSC și AUF îndemnând studenții să continue parcursul lor francofon, care este unul frumos.

Calde mulțumiri BN AUF-Moldova și Lectoratului Francez!

Sărbători fericite!

_______________________________

« Goûter de Noël » organisé à l’UPSC par le BN AUF-Moldova et le Lectorat français

Le Bureau National AUF-Moldova, en partenariat avec le Lectorat français de la République de Moldova, a organisé un Goûter de Noël pour les étudiants des universités membres de l’Agence Universitaire de la Francophonie dans les locaux de l’Université Pédagogique d’Etat Ion Creanga de Chisinau, Clasa Viitorului.

Parmi les participants se trouvaient des étudiants francophones de l’UPSC ainsi que leurs professeurs, qui ont apprécié les concours, les quiz, les nombreux cadeaux et la bonne humeur. Les stagiaires FLE : Florent Fenech (UPSC), Julie Dubreuil (USM), Océane Berthelin (UTM), Safae Omrani (ASEM) ont magnifiquement animé l’événement.

La Responsable du Bureau National AUF-Moldova, Mme Claudia VIȘAN, a félicité les étudiants et les enseignants, a mentionné que la jeunesse francophone de la République de Moldavie est très active, contribue énormément au développement de la Francophonie scientifique promue par l’AUF et mérite une belle fête de fin d’année.

La responsable du Centre d’Employabilité Francophone, Mme Natalia Celpan-Patic, a accueilli les invités avec beaucoup de chaleur, félicitations et remerciements pour l’implication des jeunes dans la promotion de la Francophonie. Elle a souligné le partenariat durable entre l’UPSC et l’AUF et a encouragé les étudiants à poursuivre leur beau parcours francophone.

Avec nos plus chaleureux remerciements au BN AUF-Moldova et le Lectorat français de la République de Moldavie !

Bonnes fêtes et un très Joyeux Noël !

 435 – vizualizări în total,  3 – astăzi