Studenți și profesori ai Universității Naționale Pedagogice „K. D. Uşinskii” din Odessa în vizită de studiu la Facultatea Arte Plastice și Design

În data de 26 noiembrie 2022, în incinta facultății de Arte plastice și Design, a avut loc o vizită de studiu a colegilor noștri din Odessa, Tatiana Petukhova, doctor, conf.,  șef catedră Educație tehnologica si profesionala și studente din anul 1 și 3 de studiu, program Design, în vederea unui schimb de experiență și prezență la un master-class în domeniul designului textil, ținut de profesorul facultății Arte Plastice și Design, Eugen Reabenkii. Vizita a fost realizată în baza acordului de colaborare, încheiat între Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău și Universitatea Națională Pedagogică „K. D. Uşinskii” din Odessa, Ucraina (reactualizat în noiembrie 2022).

În procesul vizitei, au fost proiectate direcții prioritare în mobilitatea academică a profesorilor și studenților și proiecte comune de colaborare, au fost analizate activitățile de participare în cadrul proiectului Erasmus+, realizat de Universitatea „K. D. Uşinskii”.

 86 – vizualizări în total,  2 – astăzi