Seminarul metodologic „Teaching with proverbs” – relatări și concluzii

Seminarul metodologic „Teaching with proverbs” a întrunit azi 48 de profesori de limba engleză din instituțiile de învățământ din țară, lectori universitari, studenți și masteranzi UPSC, care și-au îmbogățit portofoliul didactic cu elemente noi de predare. Evenimentul s-a desfășurat în format online, pe platforma Zoom, în data de 7 aprilie 2022, având limba engleză drept limbă de comunicare și se înscrie în contextul Zilelor Limbii Engleze la UPSC.

Metode didactice și strategii inovative de predare a limbii engleze a prezentat invitata specială, doamna Irina POMAZANOVSCHI, profesoară de limba engleză, Fulbright alumna.

Seminarul metodologic „Teaching with proverbs”, pentru vorbitorii de limba engleză, dedicat utilizării proverbelor englezești în predarea limbii străine întru dezvoltarea competenței socioculturale a stagiarilor, a fost organizat de către Catedra Filologie Engleză din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine în colaborare cu Centrul Lingvistic American. Moderatorii evenimentului – conf. univ., dr. Oxana GOLUBOVSCHI, și lector univ., dr. Lilia HERȚA.

 187 – vizualizări în total,  1 – astăzi