Bilanțul concursului „Oportunități pentru Universitatea mea” – 3 proiecte câștigătoare

În cadrul concursului de proiecte în beneficiul universității adresat studenților și profesorilor UPSC „Oportunități pentru Universitatea mea” au fost selectate 3 proiecte care urmează a fi implementate în 2022:

  • Reabilitarea, modernizarea și dotarea spațiului de studii universitare” –  Facultatea Limbi și Literaturi străine

Proiectul va fi implementat de Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” în parteneriat cu Agenția universitară a Francofoniei în Republica Moldova – AUF și ,,TAECO GROUP” SRL.

  • „Identitatea vizuală pentru ArtDigitalHub” – Facultatea Arte Plastice și Design

ArtDigitalHub va fi un spațiu polifuncțional pentru tineri artiști plastici și viitori designeri, dotat cu tehnologii performante, necesare pentru formarea inițială a studenților Facultății Arte Plastice și Design, UPS „Ion Creangă”.

  • „EcoCAMPUS” –  grup mixt, Facultatea Limbi și Literaturi Străine și Științe ale Educației și Informatică

Proiectul EcoCAMPUS tinde să contribuie la soluționarea unei probleme majore cu care se confruntă societatea actuală la nivel mondial. Protecția naturii a devenit una din cele mai importante preocupări ale societății contemporane, având la bază trei aspecte principale: prevenirea deteriorării mediului, acțiuni de poluare şi reconstrucţia ecologică. Proiectul va fi implementat de Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău în parteneriat cu Eco Visio, ABS Recycling Moldova, TEP – Tinerii pentru Ecoplastic.

Concursul de proiecte „Oportunități pentru Universitatea mea” a fost desfășurat la inițiativa Direcției Studenți, Consiliere și Ghidare în Carieră din cadrul UPSC. Proiectele depuse s-au încadrat în tematica strategică propusă în Regulamentul concursului și au respectat cerințele înaintate.

Cu recunoștință pentru implicare și apreciere pentru inițiativă, spirit de echipă și efortul depus, Administrația UPSC urează echipei de lucru mult succes și spor în implementarea proiectelor.