Dragi Profesori, semănători de Lumină, La mulți ani!

Dragi colegi, stimați Profesori,

Cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău Vă adresează cele mai sincere felicitări!

Chiar dacă timpurile se schimbă, rolul profesorului în societate rămâne la fel de important. Profesorul formează personalități și acest lucru stă la baza dezvoltării societății. Profesorii sunt semănătorii de Lumină, dreptate și adevăr. Anume de profesori depinde cum va arăta societatea în viitor.

Într-o lume modernă în care trăim, contribuția profesorului în societate devine tot mai accentuată. Meniți să facă față noilor provocări, profesorii depun efort considerabil pentru a integra valorile naționale în universul valorilor general umane și reușesc incontestabil în epoca globalizării să mențină intactă identitatea națională promovând-o continuu.

Devotați și perseverenți, profesorii sunt oamenii care nu pot munci decât cu abnegație și acest lucru se poate ușor remarca în rezultatele muncii, pentru care, cu deosebit respect,  societatea întreagă își manifestă azi gratitudinea și recunoștința.

Vă dorim, dragi prieteni, multă inspirație și perseverență!

S-aveți mereu forțe creatoare și să înregistrați noi ascensiuni în domeniul profesional!

Cu înalte considerațiuni,

Rectorul UPS „Ion Creangă”, Alexandra BARBĂNEAGRĂ

Loading