Tinerii poeți crengieni

Ca să încheie toamna în modul cel mai plăcut, studenții pasionați de poezie s-au întrunit în cadrul Cenaclului „Eugen Cioclea” al Facultății de Filologie și Istorie, pentru a se bucura unii de prezența celorlalți și toți împreună – de arta poetică. Pe 24.11.2020, organizatorii Concursului universitar de creație poetică (ediția I), care a avut loc în primăvară, au înmânat diplomele premianților.
Evenimentul literar, moderat de Oxana Gherman, lector univ., și Victor Fală, student anul II la FFI, liderul senatului studențesc, a culminat cu un recital de poezie scrisă de studenții de la patru facultăți, încheindu-se cu o discuție despre implicarea tinerilor în cultura actuală, împreună cu invitata specială, poeta Ioana Isac, autoarea volumului de poezie „Ei confundau librăria cu libertatea” (Arc, 2018).
Membrii Cenaclului „Eugen Cioclea” formează o comunitate on-line, pe pagina de facebook cu același nume. Invităm studenții pasionați de literatură să se alăture grupului, să publice creațiile proprii și să participe atât la ședințe offline, cât și la ediția a doua a concursului literar, planificat în semestrul doi al anului de studii.
Felicitări cordiale premianților ediției I a concursului!

De asemenea, ai putea dori...