Talentul nu ia mită. Integritatea este libertate, organizat de Centrul Național Anticorupție

Studenții Facultății Arte Plastice și Design – premianți ai concursului

Talentul nu ia mită. Integritatea este libertate,

organizat de Centrul Național Anticorupție

În perioada 12 – 13 octombrie 2017 studenții Facultății Arte Plastice și Design, alături de alți elevi și studenți din instituții cu profil artistic, au participat la Concursul de desen grafic „Talentul nu ia mită. Integritatea în imagini, organizat de Centrul Național Anticorupție prin intermediul Proiectului de consolidare a funcţiilor de analiză şi prevenire a corupţiei a Centrului Naţional Anticorupţie, cu suportul UNDP Moldova şi asistenţa financiară a Ministerului Afacerilor Externe a Norvegiei.

În urma desfășurării evenimentului, Facultatea Arte Plastice și Design se bucură de rezultatele studenților Pînzari Mihail (anul IV, specialitatea Design interior) și Scutelnic Marina (anul IV, specialitatea Arte Plastice), premianți ai Concursului, care a fost parte a campaniei de sensibilizare şi informare publică cu genericul „Integritatea este libertate”.

Lucrările realizate în concurs de către Pînzari Mihail și Scutelnic Marina ilustrează două politici de asigurare a climatului de integritate instituțională – Denunţarea corupţiei şi protecţia avertizorilor și Transparenţa decizională şi accesul la informaţii de interes public.

Ceremonia de premiere s-a desfășurat în cadrul Conferinței Naționale Anticorupție 2017, care a avut loc la 12 decembrie a.c., la Centrul de conferințe „Summit”, Chișinău.

Câștigătorii concursului au fost premiați cu diplome și cu câte o tabletă grafică, iar lucrările acestora se regăsesc în paginile Calendarului Integrităţii – 2018, realizat în decembrie curent.

De asemenea, ai putea dori...