Seminarul online cu tema „Её величество линия-современная линия

La data de 09 aprilie 2021, în baza acordului de Cooperare Interuniversitară care are scop promovarea tinerilor talente, Facultatea Arte Plastice și Design a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, catedra Arta Decorativă în colaborare cu Facultatea Industriei Modei din Univeristatea Națională de Tehnologii și Design din Kiev au desfășurat seminarul cu tema „Её величество линия-современная линия”.

Discursul a fost dus de către Eugeniu Reabenchi, asistent universitar la Facultatea Arte Plastice și Design a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, catedra Arta Decorativă. La seminar au participat activ peste 100 de studenții din instituțiile partenere (Facultatea Arte Plastice și Design, specialitate Design Vestimentar și Facultatea Industriei Modei din incinta Univeristății Naționale de Tehnologii și Design din Kiev iar life în transmisie directă am fost urmăriți de peste 200 de spectatori.

Atât studenții, cât și profesorii au fost impresionați de studiul prezentat, motivant în domeniul sketcului, designului și a modei.

De asemenea, ai putea dori...