SEMINAR ȘTIINȚIFICO-PRACTIC NAŢIONAL CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ

 Distinse Doamne, Stimați Domni,

UPS „Ion Creangă” în parteneriat cu AO AVE COPIII vă invită la seminarul științifico-practic național cu participare internațională „Implicarea studenților, masteranzilor și doctoranzilor în activități de cercetare dezvoltate de mediul asociativ: provocări și soluții”.

Scopul seminarului: setarea elementelor de coordonare între instituțiile superioare de învățământ și organizațiile societății civile în procesul de cercetare în care sunt implicați studenți, masteranzi și doctoranzi, cercetători științifici.

Evenimentul va avea loc pe 24 iunie 2021 în format mixt, online și offline (UPSC, Clasa Viitorului): Agenda RO / Agenda EN. Doritorii de a participa sunt rugați să completeze formularul de aplicare https://forms.gle/mmHS9eYQdp8ZWf2y6

După încheierea activității, în conformitate cu formularele expediate, vor fi oferite certificate digitale de participare.

Textele comunicărilor (articole) în limba română / rusă / engleză, redactate conform cerințelor prezentate AICI, pot fi transmise la adresa: haheu.efrosinia@upsc.md  Lucrările seminarului vor fi publicate într-un volum colectiv tipărit și plasat în format digital pe pagina web a UPSC.

 Termeni limită:

 Link-uri ale seminarului:

https://meet.google.com/twx-dnvb-emw

Agenda seminarului

Agenda Engleză

Pentru orice întrebări, nu ezitați să contactați comitetul organizatoric.

Cu respect,

Comitetul organizatoric:

Catedra Pedagogie Preșcolară, Educație fizică și Dans haheu.efrosinia@upsc.md

Catedra Pedagogia Învățământului Primar ursu.ludmila@upsc.md

AO AVE COPIII m.ianachevici@avecopiii.md  

De asemenea, ai putea dori...