Seminar internațional „Probleme și perspective ale învățământului pedagogic artistic” Odessa, (Ucraina)

Studenții facultății Arte Plastice și Design a UPS „Ion Creangă” în data de 18-20 ianuarie 2018 au participat cu lucrări practice de master în cadrul susținerii publice a lucrărilor de master în Universitatea Pedagogică Națională „C. D. Ușinski” din Odessa (Ucraina).

Evenimentul a avut loc în cadrul seminarului internațional ,,Probleme și perspective ale învățământului pedagogic artistic.” Activitățile s-au desfășurat în cadrul sălii de expoziții a facultății Arte Plastice a Universității Pedagogice Naționale „C. D. Ușinski” din Odessa, în cadrul căreia a fost organizată expoziția lucrărilor de licență și master cu participarea studenților facultății Arte Plastice și Design a UPS „Ion Creangă” și facultății Arte Plastice a Universității „P. Mașerov” din Vitebsk (Belarus).

Profesorii facultății Arte Plastice și Design – Nina Botezatu și Vasile Vozian au prezentat 4 colecții vestimentare ale masteranzilor Olga Cataraga, Melnic Ecaterina, Gogu Victoria, Railean Galina. În același timp profesorii Rodica Spătaru, Adrian Cucereavîi, Nina Botezatu, Andrei Castravăț, Ludmila Vozian, Vasile Vozian, Ana Simac au prezentat în cadrul seminarului din Universitatea Pedagogică Națională „C. D. Ușinski” lecții publice și master-class-uri, vizând diverse aspecte ale învățământului artistic.

De asemenea, ai putea dori...