Repertoriu de colinzi, urături și scenete din folclorul de iarnă organizat de Centrul de Educație Artistică și Instruire Complementară

Este deja o tradiție ca în ajunul sărbătorilor de iarnă, ansamblul vocal-coral și grupul teatral de la Centrul de Educație Artistică și Instruire Complementară a Universității Pedagogice de Stat “Ion Creangă” să impresioneze publicul cu un repertoriu de colinzi, urături și scenete din folclorul de iarnă al neamului. Astfel,  la 20 și 21 decembrie artiștii crengieni au surprins gazdele Federației Sindicale de ramură, Senatul universității, catedrele Pedagogia Învățământului Primar, Pedagogia Preșcolară, Educația Fizică și Dans cu un program muzical-dramatic, făcând ca  această zi să fie memorabilă pentru toți cei la care s-a pășit pragul.
S-a demonstrat că la noi tradițiile strămoșilor nu se uită și împreună suntem o familie mare și prietenoasă, care aduce bucuria sărbătorilor de iarnă celor din jur, fiind ghidată de conducătorii artistici Guțu Ion, Iulian Dumitraș și  directorul CEAIC dr., conf. univ. Vacarciuc Mariana.

De asemenea, ai putea dori...