Orange WiFi Cafe

În data de 19 ianuarie Fundația Orange a lansat o nouă cafenea WiFi în incinta Universității Pedagogice de Stat ,,Ion Creangă”. Aceasta a fost deschisă în cadrul proiectului național în domeniul educației – Orange WiFi Cafe în universități.

Proiectul presupune ca în incinta instituțiilor să fie amenajate spatii speciale, ce au un design prietenos şi care sunt dotate cu computere performante și o plasmă de ultimă generație. Aici, studenții se bucură de acces gratuit la internet de mare viteză de la Orange, fie de pe calculatoarele din cafenea, fie de pe propriile dispozitive precum tablete, smartphone sau laptopuri. Deschiderea cafenelei în incinta Universității Pedagogice de Stat ,,Ion Creangă”a avut loc în cadrul unei ceremonii festive la care au participat Julien Ducarroz, Director Comercial Orange România, Domnul rector- Nicolae Chicuș dar și studenții universității noastre cu cuvinte de mulțumire pentru oportunitatea specială de a profita de facilitățile digitale în cadrul formării ca specialiști.

Deci, dragi studenți, vă așteptăm la etajul 2 al blocului central în incinta Universității Pedagogice de Stat “Ion Creangă” pentru a profita de acces la internet, discuții interesante cu colegii și atmosferă prietenoasă !

De asemenea, ai putea dori...