Master Class „Creative thinking and ideas generation for design, animation, creative drawing”

Master Class la Facultatea Arte Plastice și Design susținut de  John Ingledew, profesor de Arte, Design și Media la Universitatea din Gloucestershire, Marea Britanie

„Creative thinking and ideas generation for design, animation, creative drawing”

Studenții Facultății Arte Plastice și Design, UPS „Ion Creangă”, în data de 2 martie 2018, au participat la Master Class-ul „Creative thinking and ideas generation for design, animation, creative drawing” susținut de către lectorul-invitat John Ingledew, profesor de Arte, Design și Media la Universitatea din Gloucestershire, Marea Britanie.

În cadrul Master Class-ului au participat peste 40 de studenți ai Facultății, care au avut oportunitatea de a face cunoștință cu diverse metode creative de  generare a ideilor, studiind creația designerilor cu o viziune excepțională; de a experimenta diverse tehnici de schițare și creare a compozițiilor artistico-plastice conceptuale.

Lectorul John are experiență bogată în predarea cursurilor de Arte, Design și Media studenților din UK și celor internaționali. A predat studenților din China și Japonia. A lansat și a condus diferite proiecte în cadrul Școlii de Design pentru mai multe universități din Europa și America. John Ingledew a predat cursurile elaborate de el în cadrul universităților Central Saint Martins, University of the Arts London, University of Gloucestershire. În 2006 a predat în the Dong Hua University în Shanghai și în 2012 a participat la deschiderea Școlii de Design din China pentru Universitatea Southampton. John Ingledew este autorul publicațiilor cu distribuire internațională „The A-Z of Visual Ideas” și „The Creative Photographer”. Cea mai recentă lucrare a sa este „How to have Great Ideas – a Guide to Creative Thinking”, care va ieși de sub tipar în anul viitor.

Master Class-ul a fost organizat de către EXCEL International Education&Consulting în colaborare cu Universitatea din Gloucestershire, Marea Britanie și Facultatea Arte Plastice și Design a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”.

De asemenea, ai putea dori...