Întrevederea rectorului Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău cu pretorul sectorului Buiucani al capitalei

Marți, 23 martie 2021, rectorul UPSC Alexandra Barbăneagră și prorectorul Ludmila Armașu-Canțîr au avut o întrevedere cu Vadim Brînzaniuc, pretorul sectorului Buiucani. Subiectul întrevederii a vizat stabilirea contactelor de colaborare dintre universitate și pretura sectorului Buiucani a mun. Chișinău; realizarea eficientă a parteneriatului între părți; identificarea posibilităților pentru elaborarea proiectelor comune; valorificarea colaborării la nivel de programe culturale, științifice, sociale etc.
Rectorul UPSC Alexandra Barbăneagră a reiterat deschiderea universității pentru extinderea colaborărilor cu pretura, aflată în imediata vecinătate, specificând că e și firească necesitatea colaborării între universitate și APL. Au fost enunțate proiectele preconizate, care ar putea oferi oportunități și deschideri de colaborare dintre UPSC și pretură.
Pretorul Vadim Brânzaniuc a menționat interesul sporit și deschiderea pentru colaborare fructuoasă cu Universitatea. A reiterat proiectele în derulare ale preturii în care UPSC ar putea deveni un partener fidel, dar și așteptările preturii în colaborarea instituțională.
Părțile au ținut să mulțumească pentru întâlnire, deschidere și au stabilit un plan de acțiuni ulterioare întru realizarea proiectelor comune

De asemenea, ai putea dori...