“Information Day Erasmus+”

Oficiul Național Erasmus+ (NEO) în Moldova va invită Joi, 26 octombrie 2017, începând cu ora 10.30, la “Information Day Erasmus+” – sesiunea de informare cu privire la lansarea Apelului de propuneri pentru Proiecte 2018. Evenimentul este dedicat cadrelor universitare din instituțiile de învățământ superior din Republica Moldova, interesate de oportunitățile oferite de Programul Erasmus+.

La eveniment vor participa reprezentanții Agenției Naționale Erasmus+ din România, Delegației Uniunii Europene la Chișinău și Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Reprezentanții universităților din Moldova vor avea posibilitatea să afle despre tipurile de proiecte Erasmus+ de care pot beneficia: Acțiunea Cheie 1 – Mobilitate Internațională de Credite, Acțiunea Cheie 2 – Consolidarea Capacităților în Învățământul Superior și Acțiunea specifica Jean Monnet.

Seminarul informativ va avea loc la Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Drept, blocul 2, aula 216, str. Kogălniceanu, 67.

Persoanele interesate să participe la “Information Day Erasmus+” sunt rugate să se înregistreze pâna pe 25 Octombrie 2017, ora 14:00, la următorul link https://goo.gl/iDzTBf .

Seminare de informare vor fi organizate și la Universitatea de Stat “Alecu Russo” din Bălți, la Universitatea de Stat din Comrat și la Universitatea de Stat “B.P. Hașdeu” în luna Noiembrie 2017.

Atasată găsiți agenda evenimentului pentru 26 octombrie 2017. Urmăriţi site-ul www.erasmusplus.md  și pagina noastră de Facebook  pentru mai multe detalii.

De asemenea, ai putea dori...