Erasmus student network Chișinău își extinde echipa

Erasmus Student Network Chișinău își extinde echipa. Te invităm să te alături comunității noastre internaționale și prietenoase! Petrece alături de noi anii tăi de studențime, învățând limbi străini și descoperind culturi și prieteni din diferite colțuri ale lumii.

Cine suntem?

O organizație non-guvernamentală tânără și activă, parte a rețelei internaționale Erasmus Student Network. Organizația noastră este prezentă în sunt peste 500 de orașe și universități, în 42 de țări din Europa. Dar faptul că suntem mulți, nu ne face să fim mai puțin diverși.

Misiunea noastră este să împărtășim experiența acumulată prin participarea în proiectele Erasmus+, să susținem studenții internaționali din Moldova, precum și să promovăm proiecte de schimb internațional pentru educație calitativă.

Deja de doi ani, creăm o comunitate studențească în care diverse culturi se împrietenesc și fac schimb de tradiții, viziuni și cunoștințe. Împreună oferim ajutor studenților internaționali, informăm studenții locali despre oportunitățile Erasmus+ și organizăm diverse evenimente pentru a ne cunoaște mai bine și a ne trăi studențimea colorat.

Poți face parte din comunitatea noastră dacă:

– Ești elev sau student la una dintre instituțiile de învățământ din Chișinău;

– Ești gata să acorzi organizației cel puțin 3 ore pe săptămână;

– Dorești să înveți cum se gestionează o organizație și să îți dezvolți noi abilități;

– Crezi, la fel ca și noi, că educația nu se limitează la prelegeri și seminare;

– Vrei să te dezvolți și să contribui la dezvoltarea organizației și colegilor tăi.

Pentru efortul și implicarea ta îți oferim:

– Informație și suport pentru a aplica la oportunitățile Erasmus+;

– Oportunitatea de a-ți face prieteni internaționali și de a fi parte din Familia ESN;

– Posibilitatea de a-ți îmbunătăți engleza prin conversații cu studenți internaționali;

– Participarea la instruiri și conferințe internaționale ca reprezentant al organizației noastre.

Și desigur… o echipă prietenoasă, într-un oficiu drăguț în inima campusului studențesc, unde te așteptăm mereu cu drag la un ceai și prăjituri.

Dacă vrei să faci parte din comunitatea noastră, completează formularul de participare pe link https://cutt.ly/ktqQG2w  până pe 16 martie 2020.

Pentru detalii și întrebări, te rog să ne contactezi pe adresa electronică esn.chisinau@gmail.com sau la numărul de telefon +37360358485 (Daria Larionov).

De asemenea, ai putea dori...