DESFĂȘURAREA FORUMULUI DE INFORMARE A PLATFORMEI CULTURA

La 9 noiembrie 2019, în incinta ARTCOR, a avut loc Forumul de informare al Platformei ”Cultura”. În cadrul evenimentului au fost discutate perspectivele de cooperare în cadrul Programului Uniunii Europene Europa Creativă.

O posibilitate bună de a consolida cooperarea între Birourile Europei Creative din Republica Moldova și Ucraina si de a prezenta participanților practicile de succes în realizarea proiectelor de cooperare europeană în cadrul Programului Europa Creativă.

Facultatea a fost reprezentată de decanul facultății Dna Ana Simac, asis.univ. Natalia Sajin, asis.univ. Ana-Maria Postolache și masterandă Alisa Condrea.

Platforma ”Cultura” a fost inițiată în 2016, ca parte a celei de-a IV-a etape a Programului Uniunii Europene ,,Măsuri de Promovare a Încrederii,,, și reprezintă una dintre cele 4 direcții tematice, selectate pentru cooperarea între comunitățile de pe ambele maluri ale Nistrului. În perioada 2017-2018, rolul de coordonator al platformei ”Cultura” a fost asigurat de organizații de pe ambele maluri ale Nistrului: ICOM Moldova, Chișinău și Agenția de Dezvoltare Socială și Culturală Paragon, Bender.

De asemenea, ai putea dori...