Curs de vară de Limbă și cultură lituaniană în cadrul Universității de Vară Baltice

Vytautas Magnus University, Education Academy invită studenții la studii Erasmus pentru un semestru. Iar pentru ca experiența în Lituania să fie de neuitat, le oferă oportunitatea de a participa gratuit la Cursul de vară de limbă și cultură lituaniană 2019 la Vilnius între 29 iulie și 27 august 2019.

Participanții vor avea posibilitatea să învețe una dintre cele mai vechi limbi din lume, s studieze minunata istorie a țării și să admire natura care-ți taie respirația și râurile și lacurile extraordinare.

Este suficient doar sa completați formularul:

http://balticsummeruniversity.com/scholarships/erasmus-students/

Termenul limită pentru înregistrare este 17mai 2019.

Vor fi selectați 10 cei mai motivați studenți. Oferta nu include o bursă, totuși Fundația pentru Suport în Educație a Lituaniei va acoperi costul total al cursului.

Mai mult, cursul ar putea fi inclus în Contractul de studii (Learning Agreement), ceea ce ar însemna acordarea creditelor pentru curs și eligibilitatea acestuia pentru o bursă Erasmus+ pentru perioada sus-menționată.

De asemenea sunteți bineveniți la studii pentru un semestru: https://www.vdu.lt/en/all-studies-bachelor-studies/ (Education Academy)

Mai multe detalii de spre cursul de Limbă și cultura lituaniană: http://balticsummeruniversity.com/courses/lithuanian-language-and-culture-summer-course-2019/

Coordonatorul cursului – Birutė Grašytė: birute.grasyte@gmail.com

Persoana de contact UPSC – Olesea Gangan: gangan.olesea@gmail.com

De asemenea, ai putea dori...