Central and Eastern European Online Library (CEEOL) ne oferă acces gratuit, de probă, la baza de date cu publicații CEEOL

Stimați profesori,

În perioada 11 Mai – 5 Iunie Central and Eastern European Online Library (CEEOL) ne oferă acces gratuit, de probă, la baza de date cu publicații CEEOL.

CEEOL este o baza de date internațională cu documente indexate integral din domeniul Științelor Sociale și Umaniste. Publicațiile CEEOL includ 2297 de reviste academice și peste 1300 de eBook-uri.

Accesul resurselor electronice CEEOL va fi posibil de acasa pentru profesori, bibliotecari, doctoranzi, masteranzi și studenți UPSC. Pentru a accesa de acasă CEEOL este nevoie să activați un cont pe https://www.e-nformation.ro .

Puteți să începeți procedura de activare a contului de acces de acasă înainte de deschiderea accesul la CEEOL (11 mai). Crearea conturilor se poate face pe toată perioada 11 Mai – 5 Iunie.

Pentru a activa contul, folosiți ghidul video ► Ghid Acces UPS

Aprobarea pentru activarea contului poate dura până la 24 de ore.

Notă: În mesajul email Înregistrare finalizată pe care il veți primi în cazul cand ați optat pentru crearea contului se va cere completarea unui certificat de afiliere la UPSC cu semnatura dvs. Dacă aveți posibilitatea puteți tipări acel certificat, îl semnați, apoi îl scanați/fotografiați și-l trimiteți către events@e-nformation.ro. O procedură mai simplă ar fi completarea și semnarea certificatului(Nume Prenume) în format electronic. În cazul în care nu vă reușește din anumite motive nici una din variante, atunci nu trimiteți acel certificat, accesul este asigurat pentru utilizatorii care au selectat Instituția UPSC în completarea formularului pentru crearea contului.

Vă trimit atașat o prezentare oferită de Iulian Țanea, colaborator CEEOL.

Vă rugăm să distribuiți mesajul către studenți, masteranzi, doctoranzi pentru care considerați utilă explorarea resurselor CEEOL.

Dacă apar dificultăți sau neclarități, vă rugăm să ne contactați.

Mai multe detalii accesați AICI.

De asemenea, ai putea dori...