Bursă de perfecționare a limbii franceze

Delegația Wallonie-Bruxelles oferă 2 burse de perfecționare a limbii franceze pentru studenți, în cadrul școlii de vară de la Universitatea Liberă din Bruxelles, pe perioada 17 iulie – 8 august 2020.

Candidații din RM sunt eligibili doar pentru  cursul „Le cours de langue et culture francaise”, indicat în formularul de participare AICI. O condiție de bază este cunoașterea limbii franceze la nivelul A1.

Bursa presupune acoperirea costurilor de instruire, de cazare și de alimentație. Cheltuielile de transport și de asigurare medicală urmează a fi suportate de către participanți.

Concursul intern al dosarelor (completate conform formularului de participare prezentat in attach) este deschis până la 09.03.2020, ora 12.00. Un singur candidat din partea Universității Pedagogice “Ion Creangă” va fi selectat. Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al RM va organiza concursul final.

Dosarele vor fi expediate în format PDF (cu toate semnăturile solicitate), la adresa anabulat89@yahoo.com, cu indicarea corectă a subiectului mesajului (Bursă de perfecționare a limbii franceze) și a numelui documentului pdf (model: NOM_Prénom_Bourse Wallonie-Bruxelles).

De asemenea, ai putea dori...