Ambasada Ungariei din R.Moldova anunță începerea Apelului pentru Candidaturi pentru Stipendium Hungaricum cu începerea studiilor din Anul Academic 2018-2019

Ambasada Ungariei din R.Moldova anunță începerea Apelului pentru Candidaturi pentru Stipendium Hungaricum cu începerea studiilor din Anul Academic 2018-2019. Asemeni Apelului precedent, bursele Stipendium Hungaricum sunt disponibile pentru programele de BA, MA, BA-Sc, Dr. (și, în unele cazuri, de pregătire și specializare fără oferire de grad).

Formularele urmează a fi depuse la autoritatea responsabilă a Părții Remițătoare, adică la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova. Termenul limită pentru depunerea dosarului complet: 16 februarie, 2018. Sugerăm insistent tuturor solicitanților să citească atent Apelul pentru Candidaturi, fiindcă acesta conține multe schimbări față de cel precedent, să înceapă pregătirea documentelor spre depunere, să compună scrisoarea de intenție, iar – în cazul doctoranzilor – să viziteze pagina web a instituției de învățământ superior pentru amănunte cu privire la programul lor de doctor. Pentru alte detalii Vă rugăm să accesați pagina web a programului:

http://studyinhungary.hu/ study-in-hungary/menu/ stipendium-hungaricum- scholarship-programme

https://kisinyov.mfa.gov.hu/mda

De asemenea, ai putea dori...