Activitățile de evaluare externă a programelor de studii din cadrul UPS Ion Creangă

Cu perseverență, entuziasm, multă muncă și așteptări pe potriva eforturilor, UPS Ion Creangă, catedrele: Limba și comunicare, Filologie romanică, Filologie engleză, în perioada 08-10 februarie 2021, au întâmpinat cu deschidere și dialog constructiv, comisia de evaluare externă ANACEC. Distinsa echipă a evaluat programele de studii superioare de master, prestate cu multă dăruire personală și profesională de membrii catedrelor:
✅ Educație lingvistică și comunicare interculturală;
✅ Didactica limbii române ca limbă non-maternă/străină;
✅ Didactica limbii ruse ca limbă non-maternă/străină;
✅Didactica limbii franceze și strategii de comunicare;
✅Limba și cultura franceză;
✅Didactica limbii engleze și strategii de comunicare.
 Activitățile de evaluare externă a programelor de studii s-au realizat atât în regim online, cât și în incinta instituției. Suntem onorați de faptul că în procesul de evaluare externă a fost implicat si un expert al Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS).
Aducem sincere mulțumiri echipei ANACEC, experților coordonatori – Felicia Banu, Mihaela Balmuș-Andoni; președinților – dr. hbt., Viorica Molea, dr.conf. Carolina Dodu-Savca – pentru evaluarea riguroasă și competentă; iar membrilor de catedre – pentru munca asiduă depusă în numele calității educației.

De asemenea, ai putea dori...